Marcinkevičius




Aptartos problemos ir saugumo užtikrinimo klausimai

Siekiant didinti saugumą mieste ir rajone, spręsti kylančias problemas ir rasti būdų nusikalstamų veikų skaičiui mažėti labai svarbus ne tik policijos pareigūnų, bet ir visos bendruomenės indėlis, todėl būtinas nenutrūkstamas betarpiškas bendravimas ir bendradarbiavimas su rajonų merais, seniūnais, bendruomenių pirmininkais bei žmonėmis, geriausiai pažįstančiais vietinius gyventojus.

Rugpjūčio 19 d. Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Mažeikių rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus viršininkas, atliekantis komisariato viršininko funkcijas, Arūnas Bubliauskas bei bendruomenės pareigūnės Violeta Grigaitienė ir Roma Antanavičiūtė lankėsi Mažeikių miesto seniūnijoje, kur susitiko su seniūnu Šarūnu Armonu ir jo pavaduotoju Alfredu Valančiumi. Susitikimo metu aptartos viešojo saugumo ir tvarkos užtikrino masiniuose renginiuose problemos, viešųjų erdvių apsaugos sustiprinimo galimybės, moksleivių saugumo užtikrinimo klausimai artėjant Rugsėjo 1-ajai.

Susitikimo metu A. Bubliauskas apžvelgė kriminogeninę situaciją Mažeikiuose bei pateikė siūlymų jai gerinti, pristatė nuo liepos 1 d. įsteigto Veiklos skyriaus funkcijas, jo privalumus ir apžvelgė prižiūrimų teritorijų suskirstymą mieste ir rajone. Kad gyventojai jaustųsi dar saugesni ir drąsiai bendrautų su jų gyvenamąsias teritorijas prižiūrinčiais pareigūnais, A. Bubliauskas pristatė seniūnui pareigūnus, į kuriuos ragino kreiptis iškylant bet kokiems klausimams ar problemoms.

Siekiant dar glaudesnio ir produktyvesnio bendradarbiavimo, nutarta artimiausiu metu organizuoti bendrą susitikimą, kuriame dalyvautų ir Savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus specialistus.

Telšių apskr. VPK informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode